Köszöntjük a Szeret-Klézse Alapítvány, Csángók weboldalán! Reméljük sok és érdekes információval szolgálhatunk! Kellemes böngészést kívánunk!

          Főoldal                                      Kultúra                                        Vallás                                            Oktatás                                          Turizmus

Vendégség és vendégszobák

A Szeret-Klézse Alapítványhoz bejelentkezni lehet vendégségben. Ajánlatos ezt időben megtenni, ha lehet még az év elején. Aki ezt megteszi annak igyekszünk alkalmazkodni, kivéve ha más programok nem következnek be a kívánt időszakban. Ilyen esetben alkalmazkodni kell.

A vendégség azt jelenti, hogy  szállást és ellátást tudunk ajánlani a leendő, támogató  vendégeknek.

A vendéglátás költségeit minimális összeggel téríteni, ezzel támogatva az alapítványt. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztási költségeken felül kell gondolkodni, és egyeztetni.

A támogatásra támogatási szelvényt kapnak azok a vendégek akik ebben a formában támogatni akarják alapítványunkat és ismerkedni akarnak kultúránkkal, valamint akarnak hozzájárulni ennek fejlesztéséhez és megmaradásához.

Csak egyszerű szállást tudunk ajánlani az alapítvány székházában. A támogatás minimális költsége ezesetben is meg kell haladja a fogyasztást, aminek értékét egyeztetjük a vendégekkel.

Diákoknak kedvezőbb áron bíztosítjuk  a szállást.

A szobák 3, 4, 5  ággyal rendelkeznek. Tusolási lehetőség van.

Sátorozási lehetőséget csak úgy tudunk felajánlani, ha nem zsúfolt a programunk. Ebben az esetban a zuhanyzást és más igéniai szükségeket az alapítvány épületén belül lehet elvégezni.

Tudunk ajánlani családokat, a kik fogadnak vendégeket, akkor ha nagyobb számú vendég érkezik. Ezesetben a költségek meghatározása nem az alapítványt illetik.